در هنگام کار با سی ام اس های مختلف به مانند وردپرس ، شما نیاز خواهید داشت تا یک حساب کاربری داشته باشید تا بتوانید به راحتی وارد مدیریت سیستم شوید و در سایت مطلبی اضافه کنید و یا کار های دیگری که مد نظرتان است را انجام دهید . اما اگر حساب کاربری شما حالا به هر دلیلی قفل شده باشد (این مشکل ممکن است ناشی از خرابی در کد های سایت به وجود آید و یا … ) و حتی با بازگردانی رمز ورود هم نتوانید حساب کاربری را بازکنید باید چه کاری انجام داد ؟ آیا باید قید سایت خود را بزنید ؟ ! خیر ، بلکه به سادگی میتوانید از طریق ورود به هاست سایت و از دیتابیس مربوط به سایت خود یک حساب جدید برای ادمین ایجاد و به روند کاری خود ادامه دهید . اگر این مطلب برای شما حائز اهمیت است پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید
ایجاد حساب کاربری مدیر در وردپرس از طریق phpMyAdmin
مراحل ایجاد حساب کاربری برای ادمین از طریق دیتابیس در وردپرس :
مراحلی که خدمتتان ذکر می شود با فرض بر این است که پیشوند جداول پایگاه داده با “wp_” تنظیم شده است .
مرحله اول : برای شروع کار باید وارد هاست سایت خود شوید .
مرحله دوم : از صفحه ی اصلی هاست خود ، پایگاه داده ها (databases) را پیدا کنید و مطابق تصویر زیر وارد phpmyadmin (روی آن کلیک کنید) شوید .
حالا که وارد صفحه ی phpmyadmin شدید به نوار کناری سمت چپ صفحه نگاه کنید و روی گزینه database مربوطه کلیک کنید . (اگر چند دیتابیس روی هاستتان دیدید و نمی دانید کدام دیتابیس برای سایتتان است بهتر است وارد فایل config.php سایتتان در مسیر روت هاست بشید و اسم دیتابیس را از آنجا بیابید . )
مرحله سوم : حالا اندکی صبر کنید تا اطلاعات دیتابیس مربوطه برای شما بارگذاری شوند ، سپس مطابق تصویر زیر باید روی گزینه sql کلیک کنید .
مرحله چهارم : زمانیکه روی sql بزنید ، برای شما باکسی باز خواهد شد که در آن مقدار کد مشاهده خواهید کرد که مربوط به همان اکانت ادمین می باشد ، حالا شما باید کد های زیر را که مربوط به ایجاد یک مدیر جدید برای سایت وردپرسی است را در قسمت مربوط به sql کپی پیست کنید و تمامی مواردی را که با رنگ قرمز مشخص شده اند را در کد زیر مطابق با نیاز تغییر بدید . (بعنوان مثال برای newadmin می توانید نام ادمین مورد نظر خود را قرار بدید ، یا برای pass123 میتوانید پسورد مد نظرتان را وارد کنید و … )
INSERT INTO `wp_users` (`user_login`, `user_pass`, `user_nicename`, `user_email`, `user_status`) VALUES ('newadmin', MD5('pass123'), 'firstname lastname', 'email@example.com', '0'); INSERT INTO `wp_usermeta` (`umeta_id`, `user_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (NULL, (Select max(id) FROM wp_users), 'wp_capabilities', 'a:1:{s:13:"administrator";s:1:"1";}'); INSERT INTO `wp_usermeta` (`umeta_id`, `user_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (NULL, (Select max(id) FROM wp_users), 'wp_user_level', '10');
مرحله پنجم : زمانیکه کد بالا را جایگزین و تغییراتی که در مرحله قبل ذکر شد را انجام دادید حالا نوبت آن است که با کلیک بر روی گزینه GO اقدام به ذخیره ی این اطلاعات کنید . (مطابق تصویر زیر)
مرحله ششم : بسیار خب ، کار به همین سادگی پایان یافت . اکنون می توانید با اطلاعات جدیدی که وارد کردید وارد ادمین سایت وردپرسی خود شوید .
توجه : آموزش فوق مربوط به هاست با کنترل پنل سی پنل می باشد . در دایرکت ادمین هم به همین صورت می باشد .
امیدوارم مفید واقع شده باشد .
موفق باشید .
- مشکلی دارید؟ جواب خود را در پست فروم بگیرید
- منبع : بیست اسکریپت لطفا رعایت کنید