wp Super cache یکی از محبوبترین افزونه های کاربردی برای افزایش سرعت بارگزاری وبسایت و کاهش فشر به سرور است . این افزونه بیش از ۵ میلیون بار از مخزن وردپرس دانلود و شده است . این افزونه دارای تنظیمات زیادی است که باعث سردرگمی وبمسترهای زیادی می شود . در این مطلب ما بهترین تنظیمات برای افزونه WP Super cache می پردازیم ، با ما همراه شوید .
نصب افزونه Wp Super cache
می توانید این افزونه را با نام wp super cache در بخش افزونه » افزودن » جستجو پیدا کنید و بصورت مستقیم آن را نصب کنید و یا از مخزن اصلی وردپرس در افزونه wp super cache دانلود کنید و در پوشه Plugins قرار دهید و در آخر آن را فعال کنید .
راه اندازی WP Super Cache
پس از فعال سازی افزونه در منو کناری به تنظیمات » wp super cache رفته و در منو تب دکمه Easy را انتخاب کنید .
تب Easy
شما افزونه را از قبل فعال کرده اید ولی هنوز کش را فعال نکرده اید ، در این تب مطابق تصویر زیر گزینه Caching On را انتخاب کنید تا کش شروع به کار کند . این تنها گزینه ما در این تب بود . برای ذخیره بر روی update status کلیک کنید تا به مرحله بعد برویم .
تب Advanced
Advanced به معنی تنظیمات پیشرفته برای WP Super cache است و در این مرحله کارهای زیادی داریم .
۱ – Cache hits to this website for quick access. (Recommended) :
این گزینه برای فعال سازی کش برای افرادی است که برای اولین بار صفحه وب شما را باز می بینند . انتخاب این گزینه مفید است و توصیه می شود .
انتخاب نوع کش :
- Use mod_rewrite to serve cache files : گزینه استفاده از مد Mod_rewrite می باشد . این سریع ترین حالت در بین گزینه ها است و اگر میزان شما این مد را دارد انتخاب کنید . ( معمولا اکثریت میزبان ها این گزینه را فعال دارند .
- Use PHP to serve cache files : این گزینه از مد mod_rewrite کندتر عمل می کند اما حالت ذخیر سازی پویا دارد .
- Legacy page caching: این حالت کندترین حالت است و این گزینه نیزحالت ذخیره سازی پویا را دارد.
اگر شما می خواهید بخش های خاصی از صفحه شما پویا و دینامیک باشد گزینه دوم را انتخاب کنید و در غیر اینصورت بهترین گزینه ، گزینه اول می باشد .
تنظیمات متفرقه (Miscellaneous ) :
Compress pages so they’re served more quickly to visitors: ان گزینه به فشرده سازی فایل ها بر روی سرور خودتان می پردازد و فایل هایی که در وب شما فراخوانی می شود را فشرده و حجم آنها را کم می کند . این گزینه بر سرعت وب شما تاثیر زیادی می گذارد .
۳۰۴ Not Modified browser caching: این گزینه زمانی که کار می کند که شما گزینه mod_rewite را فعال نکرده باشید . و کل کار آن این است که در صورتی که محتوای شما تغییری نکرده باشد مرورگر از فایل های ذخیره شده قبل ( کش خود مرورگر ) استفاده می کند . این گزینه هم می تواند سرعت وب شما را بالا ببرد
Don’t cache pages for known users: این گزینه ذخیره های قبلی ( کش) را برای کاربرانی که وارد سایت شده اند ( Login ) غیر فعال می کند . در نتیجه کاربران وارد شده به سایت محتوای بروز را مشاهده خواهند کرد.
Don’t cache pages with GET parameters: افرادی که کمی با زبان برنامه نویسی PHP آشنا باشند با پارامتر GET آشنا هستند . این گزینه از پارامتر GET استفاده می کند تا ذخیره سازی انجام شود . این گزینه توصیه می شود ، آن را فعال کنید .
Make known users anonymous so they’re served supercached static files: این گزینه برای آن است که کاربرانی که در وب شما نظر ارسال می کند را به عنوان کش ذخیره سازی نمی کند ، در واقع این گزینه سرعت بارگذاری را برای کاربر بالا می رود اما در زمان ارسال مجدد نظر باید فید نام و ایمیل را دوباره وارد کند که در اکثر مواقع کاربران نظر دومی ارسال نمی کنند و اگر هم بخواهند نظر جدیدی ارسال کنند با پر کردن فیلد های نام و … میتوانند دوباره نظر بدهند . در کل فعال بودن این گزینه
Cache rebuild. Serve a super cache file to anonymous users while a new file is being generated: یک فایل کش فوق العاده برای کاربران ناشناس . این گزینه توضیحات خواصی ندارد ، آن را فعال کنید ..
Proudly tell the world your server is Stephen Fry Proof!:در این قسمت پیام در پایین صفحه وبلاگ خود را با یک لینک به وب سایت نویسنده افزونه اضافه کنید.( برای حمایت از سازنده افزونه ) .
Enable Dynamic Caching: این گزینه زمانی که گزینه mod_rewrite فعال باشد فایده ای ندارد. اما اگر از mod_rewrite استفاده نمی کنید این گزینه مناسبی برای انتخاب برخی بخش های سایت به عنوان بخش پویا و بروز ( جزء کش و ذخیره سازی قرار نمی گیرد ) .
Mobile Device Support: ثبت شماره تماس برای پشتیبانی که نیازی نیست .
Remove UTF8/blog charset support from .htaccess file.: این گزینه برای عیب یابی کاراکترهای شما می باشد . زمانی که از کاراکتر های نامشخص استفاده می شود .
Clear all cache files when a post or page is published or updated: این گزینه برای این است که شما زمانی که وبسایت خود را آپدیت می کند و مطلب جدیدی ارسال میکند تمامی فایل های ذخیره شده (Cache) را پاک کند . این گزینه ممکن است سرعت وب شما را کمی کند کند .
Extra homepage checks: بیشترین بازدید از صفحه ی اصلی وبسایت است . اگر شما می خواهید آخرین تغییرات صفحه اول بروز باشد این گزینه را فعال کنید .
Only refresh current page when comments made:ابن گزینه به Wp Super Cache دستور ذخیره سازی از صفحه بروز باشد و نه این که از صفحه ای که قبلا ذخیره شده مجددا ذخیره سازی کند.
List the newest cached pages on this page: این گزینه بسیار مفید است و شما ۱۰ صفحه اخیرا که ذخیره شده در ستون زرد کناری می توانید بیینید ( صفحه تنظیمات افزونه » ستون زرد ).
Coarse File Locking: احتمال دارد در زمان ذخیره سازی فایل ها با نام مشابه ذخیره شود که باعث پاک شدن یکی از آنها می شود . این احتمال بسیار کم است اما باز هم احتمال دارد . این گزینه برای انتخاب نام جدید قرار داده شده و این مشکل حل شده است .
Late init: خود طراح افزونه هم در مورد توضیحی ندارد و فکر می کنم به نمایش cache مربوط می شود .
Use object cache to store cached files: به افزونه اجازه می دهد که بجای فضای دیسک شما بر روی memcached ذخیره کند
زمان انقضا و جمع آوری زباله
این بخش برای ایجاد یک بررسی برای تغییر در فایل های cache شده است . زمانی که وب شما آپدیت شده و مطلب جدیدی در آن قرار بگیرد در فایل های ذخیره شده نیز تغییر ایجاد می شود .
نکته جالب اینجاست که م توانید این فایل های دور ریختنی را در محلی نگهداری کنید . شاید زمانی به آن نیاز شد …
استفاده از CDN در WP Super Cache
بر روی تب CDN کلیک کنید تا به تنظیمات این بخش برویم . اگر شما یک وبسرویس CDN دارید می توانید آن را با WP Super cache هماهنگ کنید و استفاده لازم را ببرید .
اول از هرچیز پشتیبانی از CDN را فعال کنید .
حال Off-side را وارد کنید . در این بخش آدرس دامنه اصلی سایت را وارد نکنید . می توانید یک ساب دامنه بسازید و آن را وارد کنید . مانند : http:// CDN . webhaa. com
نام دایرکتری های خود را وارد کنید. بطور پیشفرض این بخش نوشته شده است و معمولا نیاز به تغییر نیست . wp-content, wp-includes
.
فرمت هایی که می خواهید cache بر روی آنها قرار نگیرد . مثلا فایل های PHPنیاز به ساخت cache نیست .
اگر شما وبسایتی با درخواست های زیاد http:// دارید ( مانند سایت گالری تصویر ) می توانید از CNAMES های بیشتری استفاده کنید . مانند CDN1,CDN2,..
Skip https URLs to avoid “mixed content” errors: یک ایده خوب برای جلوگیری از بازنویسی فایل های HTTPS.
تب Contents
در اینجا شما می توانید بررسی کنید چگونه بسیاری از فایل های ذخیره شده توسط WP Super cache ذخیره می شود.
- صفحات حافظه: صفحاتی که کمتر مسن تر از زمان مشخص شده در بخش کش اتمام مهلت در زبانه پیشرفته به عنوان صفحات حافظه ذکر شده است.
- Expired Pages: صفحاتی که مسن تر از زمان مشخص شده در کش ایست. این صفحات می شود دوباره ایجاد خواهد شد که برخی از آنها بازدیدکننده داشته است.
البته دو گزینه دیگر در پایین نیز داریم که به شرح آنها نیز می پردازیم
- Delete Expired: صفحات منقضی شده از حافظه پنهان حذف شود.
- Delete Cache: تمامی فایل های ذخیره شده از قبیل منقضی شده و تازه را حذف می کند .
تب Preload ( پیش بارگزاری شده )
در این بخش امکان جلبی قرار داده شده است و قبل از اینکه کسی با بازدید از وب شما کش تولید کند می توانید خودتان کش را تولید کنید . این امکان بسیار مفید است و برای کاربران تازه وارد کربردی حساب می شود .
همچنین می توانید با تعیین یک بازه زمانی کش های خود را تازه کنید ، حتی بدون اپدیت وبسایت
اگر شما بر روی یک سرور هایی (از سرور میزبانی مشترک است هایی در نظر گرفته شده)، سپس شما باید تمام پست های از پیش بارگذاری نیست. شما می توانید تعداد نوشته های شما می خواهید به از پیش بارگذاری از منوی کشویی انتخاب کنید.
همچنین برخی از گزینه های دیگر در اینجا می باشد که شما می توانید برچسب ها، دسته ها و طبقه بندی بیش از حد از پیش بارگذاری کنید . این افزونه همچنین می تواند به شما ایمیل ارسال کند که فایل های جدید شده است می باشد.
در نهایت ” Preload Cache Now ” را فشار دهید وتا مورد استفاده قرار گیرد هر زمان که شما می خواهید به از پیش بارگذاری فایل های ذخیره سازی بپردازد . شما در انتخاب هر تعداد و بازه زمانی آزاد هستید ولی به نسبت بازدید وب خود این بخش را تکمیل کنید
تب های Plugin , Debug در wp super cache
دو زبانه های دیگر که تنها برای کاربران حرفه ای وجود دارد. من فقط یک مرور کلی برای آنها خواهد داد.
Plugins
در این تب شما اجازه پشتیبانی WP Suber cache برای افزونه های ذکر شده در این برگه را می دهید .
پلاگین TIPThese ذکر شده در اینجا نیاز به پلاگین اضافی است نصب شود و یا بعضی از فایل ها به پوشه WP Super Cache کپی شود. این بخش مختص کاربران حرفه ای و برای هر وب اختصاصی هست ، بدون اطلاعات کامل در آنها تغییری ایجاد نکنید .
Debug
از نام آن مشخص است و برای Debug ( اشکال زدایی ) کردن وب شما آماده شده است . با استفاده از این تنها در صورتی که شما دانش برنامه نویسی ممکن است .
پایان
امیدوارم مطلب مفیدی واقع شده باشد . موفق باشید .
- مشکلی دارید؟ جواب خود را در پست فروم بگیرید
- منبع : بیست اسکریپت لطفا رعایت کنید