قبلا هم توضیح دادیم که MAMP نرمافزاری هست که کار شما را برای راه اندازی سایت وردپرسی یا غیر وردپرسی در سیستم عامل مک او اس بسیار آسان خواهد کرد. اطلاعات بیشتر…
معمولا بصورت پیشفرض منابع در دسترس برای سیستمهای محلی بسیار کم هست. البته با استفاده از این آموزش میتوانید مشکل را تا حد زیادی برطرف کنید.
اما شاید بخواهید یک سایت حجیم را از هاست به لوکال هاست منتقل کنید و حجم دیتابیس این سایت به حدی زیاد باشد که نتوانید از طریق phpmyadmin ایمپورت را انجام دهید. حال باید چه کرد؟ طبیعتا چنین مواقعی استفاده از ترمینال مک بهترین روش هست.
دو حالت وجود دارد. یا میخواهید از دیتابیس خروجی بگیرید و یا میخواهید دیتابیس حجیم را در MAMP ایمپورت کنید. امروز روش انجام هر دو کار را به شما توضیح خواهم داد.
خروجی گرفتن از دیتابیس حجیم در مک
ابتدا ترمینال را باز کنید. این نرم افزار در بخش Launchpad مک شما در دسترس هست. حالا نرم افزار MAMP را طبق این آموزش نصب و راه اندازی کنید.
این دستور را در ترمینال وارد کنید و کلید اینتر را بزنید:
cd /applications/MAMP/library/bin
حالا این دستور را وارد کنید:
./mysqldump -u username -p dbname > path
در دستور بالا نام دیتابیس را به جای dbname و نام کاربری را به جای username وارد کنید. همچنین به جای path باید مسیر دلخواه خود را برای ذخیره دیتابیس با پسوند sql وارد کنید. حالا اینتر را بزنید. رمز از شما درخواست میشود. رمز دیتابیس خود را وارد کنید.
ایمپورت دیتابیس حجیم در MAMP
برای ایمپورت دیتابیس حجیم در مک او اس کافیست از روشی مشابه روش اول استفاده کنید. Terminal را باز کنید. دستور زیر را تایپ یا کپی کنید:
/applications/MAMP/library/bin/mysql -u username -p dbname < path
در دستور بالا نام دیتابیس را به جای dbname و نام کاربری را به جای username وارد کنید. همچنین به جای path باید مسیر فایلی که میخواهید ایمپورت کنید را وارد کنید. حالا اینتر را بزنید. رمز از شما درخواست میشود. رمز دیتابیس خود را وارد کنید.
به همین راحتی! میتوانید دیتابیسهایی با چند گیگ حجم را با این روش در سیستم شخصی خود ایمپورت کنید. موفق باشید.
- مشکلی دارید؟ جواب خود را در پست فروم بگیرید
- منبع : بیست اسکریپت لطفا رعایت کنید