اگر شما به دنبال افزایش سرعت ایندکس مطالب در گوگل و یا افزایش بهینه سازی وردپرس خود هستید حتما این مطلب را مطالعه نمایید.یکی از سوالاتی که برای هر مدیر سایت پیش خواهد آمد این هست که چطور سرعت ایندکس مطالب خود را در گوگل افزایش دهد ، برای اینکار باید برخی نکات را بدانید و آنها را رعایت کنید. در ابتدا توضیح کوتاهی از ایندکس و مفهوم آن برای شما خواهم گفت ، ایندکس در واقع به بررسی صفحات سایت شما توسط ربات خزنده گوگل می پردازد و اطلاعات اصلی آن را در دیتابیس اصلی گوگل جهت ارائه به کاربران در زمان جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با آن صفحه ذخیره می کند.
افزایش سرعت ایندکس مطالب در گوگل
دلایل زیادی برای سرعت کند ایندکس مطالب سایت شما در گوگل وجود دارد ، یکی از مهمترین آنها عدم استفاده از بک لینک های با کیفیت در مطالب شما می باشد، در این شرایط گوگل سایت وردپرس شما را چندان مهم و معتبر شناسایی نمی کند و این امر سبب می شود تا خزنده ها با فاصله زمانی طولانی سایت شما را خزش کنند.
زمانی که سایت شما به اندازه کافی بک لینک های با کیفیت نداشته باشد، گوگل سایت شما را سریع خزش نخواهد کرد.
گوگل هیچ گاه وقت خود را برای سایت های بی ارزش صرف نخواهد کرد و دقیقا این امر برای سایت هایی که تازه راه اندازی شده اند صدق می کند. بنابراین، اگر به دنبال این هستید که سرعت خزش و ایندکس سایت خود را بهینه سازی کنید لازم است تا بک لینک سازی را شروع کنید.
نکته : ایندکس یا ثبت صفحات سایت در گوگل، بعد از عملیات خزش صورت می گیرد، بنابراین برای افزایش سرعت ایندکس مطالب باید عملیات خزش سریع و به راحتی صورت گیرد.
از یکی دیگر از دلایل کند بودن سرعت ایندکس مطالب سایت شما می توان به مشکل فنی سایت اشاره کرد در این هنگام سرور سایت شما بسیار آهسته است و فرآیند خزش را طولانی می کند که گوگل اصلا از این گونه سایت ها خوشش نمی آید.
سرعت آهسته ایندکس مطالب در گوگل سایت را می توانیم به چند دسته تقسیم کنیم:
- سایت شما خیلی کند است.
- سایت خطاهای زیادی دارد.
- تعداد URL ها در مطالب زیاد است.
نکته هایی برای افزایش سرعت ایندکس مطالب
تا به اینجای کار در مورد بعضی از مشکلاتی که موجب کاهش سرعت ایندکس می شدند، مطالبی گفته شد و اگر مشکلات گفته شده را برطرف کردید، می توانید با استفاده از نکات ساده زیر سرعت ایندکس سایت خود را در گوگل را افزایش دهید؛
- ایجاد مرتب و زمان بندی شده ی مطالب جدید
- مطمئن شوید که گوگل میتواند وبسایت شما را کامل بخواند
- استفاده از نقشه سایت XML و ثبت آن در موتورهای جستجو
- استفاده از لینک های داخلی
- بازنشر محتوا در شبکه های اجتماعی و ایجاد بک لینک به صفحه
- ایجاد محتوای پویا
- لینک های داخلی مهم،مهم و همیشه مهم
- استفاده از عناوین و توضیحات یگانه
- بهینه سازی تصاویر وردپرس
امیدواریم از این مقاله نهایت استفاده را برده باشید ، موفق و سربلند باشید.
- مشکلی دارید؟ جواب خود را در پست فروم بگیرید
- منبع : بیست اسکریپت لطفا رعایت کنید