ارزدیجیتال
حراجی دامنه های ویژهمشاهده





وینگو مارکت
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات تبلیغات
تبلیغات تبلیغات

وردپرس فارسی یا انگلیسی؟ کدام‌یک را نصب کنیم؟

وردپرس , مقالات,آموزش,ترفند

بسیاری از کسانی که به‌تازگی وارد دنیای طراحی سایت شده‌اند و قصد راه‌اندازی وب‌سایت وردپرسی رادارند همواره با این سؤال مواجه هستند که وردپرس فارسی یا انگلیسی؟ کدام‌یک را نصب کنند. آیا تفاوتی بین وردپرس فارسی یا انگلیسی وجود دارد؟ در این مقاله قصد داریم به‌طورکلی راجع به وردپرس و مزایای آن صحبت کنیم و سپس پاسخ سؤال مطرح شده را بدهیم بنابراین اگر شما هم جزو کسانی هستید که جواب این سؤال دغدغه‌ی شما است به شما پیشنهاد می‌کنم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

وردپرس چیست

وردپرس فارسی یا انگلیسی؟ کدام‌یک را نصب کنیم؟

اگر شما قصد راه‌اندازی یک وب‌سایت شخصی یا کاری برای خوددارید احتمالاً اسم وردپرس زیاد به گوشتان خورده است. به بیان ساده وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) یا نرم‌افزار متن‌باز است که به‌وسیله آن می‌توانید خیلی راحت در مدت‌زمان کم و با هزینه‌ی بسیار پایین هر نوع سایتی را که بخواهید با آن راه‌اندازی کنید. همان‌طور که می‌دانید دنیای امروز دنیای صفحات مجازی و اینترنت است و شما از این طریق می‌توانید باکمی تلاش و کوشش برند یا کسب‌وکار خود را گسترش دهید و یا اینکه وب‌سایت یا وبلاگ شخصی خود را بسازید.

 

و به کسب درآمد بالا برسید بنابراین داشتن یک وب‌سایت در رسیدن به این مسیر بسیار به شما کمک می‌کند.

 

حال که ضرورت داشتن یک وب‌سایت را دانستید کافی است از طریق وردپرس بدون دانستن علم کدنویسی یا برنامه‌نویسی سایت خود را راه‌اندازی کنید. بنابراین وردپرس یک سیستم سایت ساز و مدیریت محتوا است که شمارا قادر می‌سازد تا بدون صرف هزینه‌ی بالا یا یاد داشتن مهارت خاصی در زمان پایین سایت خود را بسازید.

 

اگر بخواهیم وردپرس راکمی تخصصی‌تر توضیح دهیم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) تحت وب است. این نرم‌افزار به‌صورت کاملاً رایگان و متن‌باز است که می‌توان از طریق آن هر نوع سایتی را راه‌اندازی کنید. وردپرس با استفاده از زبان برنامه‌نویسی PHP ساخته شده و توسط پایگاه داده‌ی Mysql پشتیبانی می‌شود.

 

تاریخچه وردپرس

وردپرس توسط مت‌مولنوگ در 27 می سال 2003 ساخته و به‌صورت رسمی عرضه شد. وردپرس در ابتدا یک پلتفرم حرفه‌ای برای وبلاگ نویسی بود. که به‌مرورزمان با به‌روزرسانی‌های مختلف تبدیل به یک سایت ساز شد که با آن می‌توان انواع وب‌سایت‌های مختلف از یک وب‌سایت شخصی گرفته تا یک فروشگاه آنلاین حرفه‌ای را راه‌اندازی کرد. امروزه وردپرس توسعه یافته و به‌صورت یک برنامه رایگان و منبع باز در اختیار عموم قرارگرفته است. منبع باز بودن وردپرس این امکان را می‌دهد که شما هر تغییری را که بخواهید بتوانید در آن ایجاد کنید که البته این کار مستلزم یاد داشتن مهارت برنامه‌نویسی است.

 

با وردپرس چه نوع وب‌سایت‌هایی را می‌توان ساخت

با استفاده از وردپرس شما قادر خواهید بود انواع وب‌سایت‌ها را با کم‌ترین هزینه راه‌اندازی کنید. شما می‌توانید با استفاده از وردپرس یک وبلاگ ایجاد کنید و موضوع موردعلاقه و دلخواه خود را در آن بنویسید یا می‌توانید یک وب‌سایت آموزشی ایجاد کنید و از طریق آن آموزش‌های مختلف را ارائه دهید. حتی از طریق وردپرس می‌توانید یک فروشگاه آنلاین حرفه‌ای نیز ایجاد کنید. به‌طورکلی می‌توان از طریق وردپرس سایت‌های زیر را راه‌اندازی کرد.

  • وب‌سایت شخصی
  • وب‌سایت شرکتی
  • وب‌سایت ارائه نمونه کار
  • وب‌سایت آموزشی
  • وب‌سایت خبری
  • وب‌سایت آگهی
  • وب‌سایت موسیقی
  • وب‌سایت فروشگاهی
  • وب‌سایتی برای نمایش رزومه
  • وب‌سایت‌های پادکست
  • وب‌سایت‌های عکاسی
  • وب‌سایت کاریابی
  • وبلاگ شخصی

 

مزایا و ویژگی‌های وردپرس

وردپرس دارای مزایای فراوانی است که این ویژگی‌ها و مزایا باعث محبوبیت وردپرس در سطح جهان شده است به‌طوری‌که حدود 40 درصد از وب‌سایت‌های دنیا با وردپرس ساخته‌شده است در زیر به برخی از مزایای وردپرس اشاره می‌کنیم.

  • ساده بودن و راحتی استفاده از وردپرس از ویژگی‌هایی است که وردپرس را بسیار محبوب کرده‌ است. شما بدون داشتن مهارت‌هایی مانند برنامه‌نویسی به‌راحتی می‌توانید در عرض کمتر از پنج دقیقه وردپرس را نصب و راه‌اندازی کنید. شما می‌توانید از اینجا وردپرس فارسی را دانلود و نصب کنید.
  • انعطاف‌پذیری وردپرس از دیگر مزایای آن است این به این معنا است که وردپرس دارای قالب‌ها و افزونه‌های بسیاری است که شما می‌توانید بسته به نوع نیاز سایتتان و مطابق سلیقه‌ی خود آن را طراحی کرده و امکانات گوناگونی را به آن اضافه کنید. بنابراین طبق این ویژگی وردپرس شما می‌توانید طراحی سایت خود را به‌دلخواه انجام دهید.
  • یکی دیگر از مزایای بی‌نظیر وردپرس ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی است شما می‌توانید از طریق پلاگین (افزونه‌) Woocomerce در کمتر از چند دقیقه سایت فروشگاهی خود را بسازید.
  • وردپرس دارای افزونه‌های سئو است که به شما کمک می‌کند که محتوای خود را برای موتورهای جست‌وجو بهینه کنید. یکی از معروف‌ترین افزونه‌های سئو وردپرس، یوآست سئو (Yoast SEO) است.
  • همان‌طور که قبل‌تر گفتیم با وردپرس می‌توان انواع سایت‌های مختلف از یک وبلاگ ساده تا یک فروشگاه مجازی را راه‌اندازی کرد.
  • یکی دیگر از مزایای وردپرس متن‌باز بودن آن است. این ویژگی این امکان را فراهم می‌کند تا شما هر ویژگی و قابلیتی را که بخواهید در وردپرس ایجاد کنید و بدین ترتیب وردپرس هرروز درحال‌توسعه و به‌روزرسانی از طرف جامعه فعال و بزرگ توسعه‌دهندگانش در سراسر جهان است.
  • یکی دیگر از مزیت‌های وردپرس سازگاری آن با زبان فارسی است و شما به‌راحتی می‌توانید نسخه فارسی اصلی این نرم‌افزار را دانلود و نصب کنید.
  • همچنین وردپرس کاملاً ریسپانسیو و یا واکنش گرا است یعنی صفحه‌نمایش سایت شما در هر دستگاهی اعم از کامپیوتر، تبلت و یا گوشی مطابق با سایز و اندازه‌ی صفحه‌نمایش نشان داده می‌شود.
  • دانلود و نصب وردپرس کاملاً رایگان است و تنها هزینه‌ای که برای وردپرس باید بکنید خرید هاستینگ یا افزونه‌های وردپرس است. که آن‌هم بسیار ارزان است.
  • یکی دیگر از ویژگی‌های منحصربه‌فرد وردپرس داشتن افزونه‌های بسیار زیاد آن است. شما از طریق خرید این افزونه‌ها (البته بسیاری از افزونه‌ها رایگان هستند) می‌توانید هرگونه امکاناتی را برای سایت خودفراهم کنید.

مطالب گفته‌شده تنها بخشی از ویژگی‌ها و مزایای وردپرس است. اگر قصد دارید وردپرس را یاد بگیرید کافی است این آموزش رایگان را مشاهده کنید.

 

بسیار خب تا اینجای مقاله به توضیح وردپرس، تاریخچه آن و بررسی ویژگی‌ها و مزایای آن پرداختیم حال به سراغ پاسخ سؤال‌مطرح‌شده در ابتدای مقاله می‌رویم وردپرس فارسی یا انگلیسی؟ کدام‌یک را نصب کنیم؟ برای پاسخ به این سؤال ویژگی‌های وردپرس فارسی را باهم بررسی می‌کنیم و سپس به بررسی تفاوت میان آن‌ها می‌پردازیم.

 

وردپرس فارسی چیست

از زمان پیدایش وردپرس بسیاری از متخصصان و کارشناسان مربوط به این حوزه سعی در فارسی‌سازی پوسته و زبان آن داشتند. سپس تیمی از متخصصان تشکیل دادند که به فارسی سازی وردپرس و افزونه‌های آن و اضافه کردن نیازهای کاربران به وردپرس پرداختند. در حال حاضر نرم‌افزار وردپرس فارسی، توسط تیم وردپرس فارسی عرضه می‌شود. نکته‌ مهمی که باید در اینجا به آن دقت کرد این است که این تیم تغییری در هسته‌ی اصلی وردپرس ایجاد نکرده است و وردپرس فارسی دقیقا مانند وردپرس انگلیسی است با این تفاوت که تیم توسعه وردپرس فارسی از طریق افزودنی‌ها امکاناتی را به وردپرس فارسی اضافه کرده‌اند.

 

تفاوت وردپرس فارسی با انگلیسی

همان‌طور که قبل‌تر گفتیم هیچ تفاوتی بین هسته و ساختار وردپرس فارسی با انگلیسی وجود ندارد و تنها تفاوت آن‌ها در زبان پنل مدیریتی آن است. تفاوت دیگری که در وردپرس فارسی با وردپرس انگلیسی وجود دارد افزونه وردپرس جلالی در نسخه فارسی می‌باشد. این افزونه قابلیت‌های زیادی ازجمله تقویم شمسی، اعداد فارسی، تبدیل حروف “ی” و “ک” عربی به “ی” و “ک” فارسی و … را دارد.

 

نکته‌ی مهمی که دراین‌بین وجود دارد این است که وردپرس انگلیسی قابلیت تغییر زبان به وردپرس فارسی را دارد و همچنین برعکس آن نیز انجام می‌شود و وردپرس فارسی امکان تغییر زبان به وردپرس انگلیسی را دارد. همچنین امکان نصب افزونه جلالی بر روی نسخه انگلیسی وردپرس وجود دارد. بنابراین با نصب وردپرس انگلیسی و تغییر زبان آن به فارسی و نصب افزونه جلالی همانند این است که وردپرس فارسی را نصب‌کرده‌ایم.

 

اما باید به این نکته نیز اشاره‌کنیم که در به‌روزرسانی‌ها و نسخه‌های جدید وردپرس فارسی افزونه جلالی وجود ندارد و تنها فرق بین وردپرس فارسی و انگلیسی در نسخه‌های جدید فقط مربوط به فایل ترجمه زبان است.

 

وردپرس فارسی یا انگلیسی ؟ کدام یک را نصب کنیم؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که اگر سایت شما قرار است انگلیسی باشد بهتر است وردپرس انگلیسی را نصب کنید اما اگر قرار است سایت شما فارسی باشد بهتر است وردپرس فارسی را نصب کنید. همچنین اگر می‌خواهید سایت فارسی باشد و پنل مدیریت انگلیسی، می‌توانید از بخش ویرایش پروفایل مدیر، پنل مدیریت را فقط انگلیسی کنید. برای دانلود نسخه انگلیسی وردپرس اینجا کلیک کنید.

 

جمع‌بندی

در این مطلب به بررسی وردپرس پرداختیم و دانستیم که وردپرس به‌دلیل ویژگی‌ها و مزایای بسیاری که دارد جزو محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا است. همچنین دانستیم که می‌توان وردپرس را به‌راحتی و در عرض چند دقیقه بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به‌راحتی دانلود و نصب کرد و با استفاده از این سیستم انواع سایت‌های تجاری، آموزشی، شخصی، شرکتی، فروشگاهی و غیره ایجاد کرد و از طریق قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس می‌توان سایت را شخصی‌سازی کرد و امکاناتی را به‌دلخواه به آن اضافه کرد و آن را مطابق باسلیقه خود طراحی کرد.

 

سپس بعد از بررسی مزایای وردپرس به توضیح تفاوت وردپرس فارسی با انگلیسی پرداختیم و دانستیم که هیچ فرقی در اصل و ساختار وردپرس فارسی و انگلیسی وجود ندارد. سپس پاسخ به سوال وردپرس فارسی یا انگلیسی؟ را باهم بررسی کردیم و گفتیم که اگر قرار است وب‌سایت ما انگلیسی باشد بهتر است که وردپرس انگلیسی را نصب کنیم و برعکس.

 

امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. شاد و پیروز باشید.

این محتوا چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 1.5 / 5. تعداد رای : 2

تا حالا کسی رای نداده! اولین نفر شما باشید.

دانلود

هاست ارزان، لایت اسپید، سرور مجازی منطبق با اسکریپت های 20script کلیک کنید >

خرید ارز
مطلب مفیدی بود ؟
نویسنده : تیم محتوای 20اسکریپت 0 وردپرس , مقالات,آموزش,ترفند
لینک کوتاه مطلب : https://www.20script.ir/?p=61637
مطالب مرتبط
برخی از قالب های وبلاگ - بیست اسکریپت
قالب عشق بین انگشت هاقالب عشق بین انگشت ها
قالب دخترونه و آرایشقالب دخترونه و آرایش
قالب زیبای ماشینقالب زیبای ماشین
قالب فانتزی و طنز چِشمقالب فانتزی و طنز چِشم
قالب دختر رویاییقالب دختر رویایی
قالب وبلاگ دکوراسیونقالب وبلاگ دکوراسیون
قالب وبلاگ کلبه و درختقالب وبلاگ کلبه و درخت
قالب دختر زیباقالب دختر زیبا
قالب پسرونه غمگینقالب پسرونه غمگین
قالب عاشقانه قلبقالب عاشقانه قلب