شاید با عنوان پستی که در حال مشاهده آن هستید آشنایی کامل نداشته باشید البته اگر متوجه ریشه این سیستم نشدید دلیل بر این است که این سیستم ها به تازگی در حال رشد هستند و از دسته ایده های پشتیبانی و ارتباط جدید با مشتریان می باشد. اجازه بدید با یک مثال این اسکریپت جدید رو به شما معرفی کنیم. برای مثال مدیر عامل تلگرام در حساب توییتر خود فعالیت های سایت اعم از آپدیت های جدید، ویرایش ها، مشکلات سرور و … را با کاربرانش به اشتراک می گذارد و تمام آن ها را مطلع می سازد! امروز با اسکریپتی در خدمت شما هستیم که بدون نیاز به شبکه های اجتماعی شما می توانید یک سیستم و مکان خاص برای اطلاع رسانی به کاربرانتان در سایت خود داشته باشید. در ادامه کمی بیشتر با اسکریپت Status Checker آشنا خواهیم شد همراه ما باشید.
Status Checker نام یک اسکریپت PHP حرفه ای و جدید در زمینه اطلاع رسانی و بررسی وضعیت سایت می باشد که شما توسط آن می توانید یک بخش به عنوان مطلع شدن از اخبار، آپدیت ها و وضعیت سایت راه اندازی کنید. کاربران با عضویت در این سیستم و انجام تنظیمات دلخواهشان هرروز اخبار و استاتوس های ثبت شده توسط شما را دریافت خواهند کرد و همچنین از قسمت Site Checker می توانند برخی از ویژگی های سایت را با ارقام دریافتی بررسی کنند. مدیریت سایت به راحتی می تواند کاربران را در گروه های مختلف دسته بندی کند، ایمیل های آن هارا جهت اطلاع رسانی و تبلیغات در دسته های مختلف ثبت کند و همچنین برای تک تک آن ها سطوح کاربری مختلفی مانند مدیریت کامل، مدیریت کاربران، مسدودیت، کاربر عادی و… تعیین کند.
برخی امکانات اسكريپت نمايش آخرين وضعیت سايت ها به كاربران Status Checker :
- مدیریت ایمیل ها و ارسال نامه دسته جمعی (فیلترگذاری گروه ها و…)
- امکان ورود توسط حساب کاربری شبکه های اجتماعی
- بررسی خودکار وضعیت آپدیت بودن سایت
- فعال/غیرفعالسازی سیستم Captcha
- مسدود سازی IP های مزاحم
- پنل مدیریت کاربران پیشرفته
- سیستم مدیریت حرفه ای
- پشتیبانی از تمام زبان ها!
- سیستم ورود و عضویت
- سفارشی سازی آسان
ایجاد گروه های کاربری - فیلد های سفارشی
- تعیین سطوح کاربری
- دریافت ایمیل کاربران
- طراحی واکنش گرا
- ثبت خبر فوری
- نصب آسان
- امنیت بالا
- و…
- دانلود حجم 5.15 مگابایت
- پیش نمایشپیش نمایش آنلاین
- مشکلی دارید؟ جواب خود را در پست فروم بگیرید
- منبع : بیست اسکریپت لطفا رعایت کنید
اول یک دیتابیس بسازید سپس فایل database.sql در آن ایمپورت نمایید
سپس به فولدر application/config رفته و فایل config.php را با notepad++ باز کرده و در خط 26 جای http://www.example.com/ آدرس محل نصب اسکریپت را وارد نمایید
سپس فایل database.php در همان پوشه را باز کرده و مشخصات دیتابیس خود را وارد نمایید
آدرس برای ورود به بخش مدیریت مشابه آدرس رو به رو می باشد : http://youdomain.ir/login
مشخصات ورود به بخش مدیریت : یوزر : admin@admin.com پسورد : test123