در این قسمت از آموزش های بیست اسکریپت در خدمت شما هستیم با چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم
این مقاله به درد افرادی می خورد که قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارند و افرادی که می خواهند محصولات فیزیکی و یا دیجیتالی (دانلودی) خود را به صورت اینترنتی به فروش برسانند.
مواردی که جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز دارید.
- دامنه ی معتبر
- هاست (فضای میزبانی) خوب و پرسرعت
- سیستم مدیریت فروشگاه
- قالب فروشگاهی مناسب
که در این قسمت به توضیح هرکدام می پردازیم
۱-دامنه ی معتبر:
جهت راه اندازی وب سایت حتما باید یک آدرس دامنه یا اسم وب سایت داشته باشید.بهتر است نام دامنه ی شما مرتبط با کار شما و فعالیت وب سایت شما باشد.از لحاظ بهینه سازی هم توصیه می شود نام دامنه ترجمه ی فعالیت شما باشد به طور مثال فروشگاه اینترنتی دستمال کاغذی دامنه ی Onlinepaperstore می تواند گزینه ی مناسبی باشد ولی با توجه به سختی و طول بالای دامنه بهتر است نام دامنه از ۲ یا نهایتا ۳ قسمت تشکیل شود به طور مثال می توان دامنه ی papershop رابرای این وب سایت در صورت وجود انتخاب نمود.یک نکته ی دیگر این که پسوند های دامنه ها هم می توانند خود نشان دهنده ی نوع فعالیت شما باشند که با جستجو در اینترنت می توانید اطلاعات مربوط به پسوند هر دامنه را پیدا و آن را بررسی نمایید.
۲- هاست (فضای میزبانی) خوب و پرسرعت:
خب پس از انتخاب دامنه نوبت به انتخاب فضای میزبانی می رسد.شرکت های ارائه دهنده میزبانی وب متعددی وجود دارند و هرکدام تعرفه های مختلفی با سرویس دهی متفاوت دارند.توصیه ما این است که از شرکت های معتبر میزبانی یا هاست خود را دریافت نمایید.چون بعدا به مشکلاتی نظیر قطعی وب سایت کندی سرعت وجود نداشتن پشتیبانی خوب برخواهید خورد پس بهتر است از یک شرکت ارائه دهنده سرویس میزبانی خوب استفاده نمایید.
همچنین به دلیل اینکه سیستم های فروشگاهی دارای پردازش بیشتری نسبت به سیستم های دیگری می باشد پس توصیه ما این است که یک سرویس خوب با هزینه ی مناسب تهیه نمایید.
۳-سیستم مدیریت فروشگاه
پس از خرید هاست و دامنه و اتصال آن ها بهم کافی است سیستم مدیریت فروشگاه را برروی وب سایت خود نصب و پیکربندی نمایید.
سیستم های فروشگاهی متعددی وجود دارند نظیر ووکامرس- پرستاشاپ – اپن کارت – تومیتو کارت و… که هرکدام دارای امکانات خاص خود می باشند.توصیه ما در این قسمت این است از سیستمی استفاده نمایید که همیشه بروزرسانی شود و امکانات آن هرروز بهتر از قبل و کامل تر گردد.
۴-قالب فروشگاهی مناسب:
پس از انتخاب سیستم فروشگاهی شما نیازمند قالبی برای وب سایت فروشگاهی خود هستید تا جلوه ی وب سایت خود را بهبود بخشید.
هم چنین شما می توانید به طراحی قالب برای وب سایت فروشگاهی خود بپردازید تا وب سایت فروشگاهی شما از نظر ظاهری با وب سایت های دیگر متفاوت باشد.
در مقالات بعدی به آموزش هرکدام از مواردی که گفته شد به صورت کامل آموزش داده و همچنین نصب سیستم فروشگاهی ووکامرس جهت راه اندازی وب سایت های فروشگاه محصولات فیزیکی و دانلودی و افزونه دانلود به ازای پرداخت easy digital downloads جهت راه اندازی فروشگاه محصولات دانلودی می پردازیم.گزینه ها و پیکربندی فروشگاه را برای شما به طور کامل توضیح خواهیم داد.همچنین در خصوص قالب های فروشگاهی می توان به چند قالب فارسی سازی شده مثل قالب فروشگاهی نالفا برای وردپرس و قالب فروشگاهی virtue فارسی اشاره نمود.
- مشکلی دارید؟ جواب خود را در پست فروم بگیرید
- منبع : بیست اسکریپت لطفا رعایت کنید